sublimare

UniversalPrint ofera solutia completa pentru personalizare cani, tricouri, sepci, sacose, ceasuri si alte obiecte promotionale.

Nimic nu spune "esti special" ca si un cadou personalizat.Fie ca sunt pentru Craciun,pentru nunta,pentru copii sau pentru jumatatea ta,fie ca sunt pentru zile de nume cadourile personalizate arata cat de mult iti pasa.

foto

De la portrete la imagini industriale, medicină şi tehnologie, fotografie de arhitectură şi interioare, produse, bijuterii, food până la turism, hoteluri şi restaurante, imagini de reportaj de la evenimente, inclusiv fotografie de nuntă.

Imaginile sunt utilizate într-o mare varietate de forme: tipărite în broşuri, pliante şi cataloage,magazine online, mape de presă sau prezentări multimedia.

poster

Tablouri canvas la comanda si postere personalizate inramate. Ideal decoratiuni interioare sau cadou special.

Va oferim calitate superioara pentru fiecare poster realizat. Suntem rigurosi in fiecare operatiune efectuata, avand o atentie sporita pentru detalii, astfel incat sa obtinem satisfactia finala a clientului.

plotare cad

Servicii complete de Printare si Plotare tip AutoCAD, Copiere planuri, Scanare, Pliere, Taiere, Sortare, Indosariere.

Suntem orientati catre nevoile clientilor nostri, ceea ce face diferenta este operativitatea atunci cand timpul este ceea ce te preseaza. Cunoaste-ne si vei deveni clientul nostru fidel!

flyere, brosuri, pliante

De la concept si pana la productia efectiva, echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea celor mai bune produse de promovare, la cel mai bun cost pentru dumneavoastra!

Calitatea hartiei, a finisajului impreuna cu aspectul grafic sunt elementele esentiale de care trebuie sa tineti cont atunci cand va hotarati sa investiti intr-un material publicitar de acest tip, al carui impact va fi pe masura aspectului.

Promotie

poster primavara

Despre noi

 

Suntem  specializati si orientati pe oferirea celor mai bune conditii de printare. Cu o experienta vasta, acumulata datorita echipei de specialisti de care dispune, personal cu grad inalt de calificare si experienta, UniversalPrint s-a axat pe dezvoltarea unor parteneriate interactive si eficiente cu toti clientii pe care ii are in portofoliu.

Incheierea oricarui parteneriat este precedat de o consultanta foarte atenta si riguroasa pentru a se oferi clientului final solutiile cele mai bune raportate la necesitatile acestuia, fara a se ignora obtinerea unui echilibru optim intre resursele financiare alocate si performantele obtinute.

Seriozitatea si promptitudinea in satisfacerea cerintelor partenerilor sunt unele din principiile de baza ale firmei UniversalPrint.

Parteneri

logo brain service 

Tablouri canvas

tablori canvas

Oferim servicii complete de imprimare pe panza in formatul dorit. Alege sa ai un decor cu stil de cea mai buna calitate si cel mai bun pret. Cu noi poti alege cel mai potrivit tablou pentru dormitor, living, hol sau chiar afacerea ta. Poti alege un tablou care sa se potriveasca cu nuantele mobilei, a zugravelii, covorului. Paleta coloristica poate fi aceeasi sau contrastanta.

Mai mult

Carti de vizita

carti de vizita

Cartile de vizita reflecta imaginea dvs., de aceea ele trebuie sa aiba un design in concordanta cu imaginea companiei si un aspect impecabil. Din aceste motive tiparim carti de vizita pe cartoane Xerox Colotech mat sau lucios garantand culori fidele si calitate deosebita a printului. Optional cartile de vizita pot fi plastifiate mat sau lucios.

Mai mult

Bannere Backlit

banner backlit

 

 Acest tip de produs este utilizat exclusiv la panourile publicitare prevazute cu sIstem de iluminare: casete luminoase, unipoluri/bilboard-uri, city-light-uri.

Mai mult

Calendare

calendar 2012

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor.Pentru realizarea calendarului puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs. Calendarele se impart in doua mari categorii: calendare de perete sau calendare de birou.

Mai mult

Flyere

calendar 2012

 

Modalitate rapida si eficienta de promovare, dar cu o durata de viata relativ redusa, flyerele trebuie sa atraga atentia si sa comunice mesajul in timp scurt. Prin culorile vii, executia ireprosabila si dispunerea eficienta a elementelor vizuale, flyerele UniversalPrint ies imediat in evidenta garantand un timp de vizionare prelungit.

Mai mult

Ramnicu Valcea - Universalprint

Parteneri

logo brain service