Restaurare harti | carti vechi

Digitizarea este procesul prin care cu ajutorul unui scanner de carte se transpune din format fizic (hartie, manuscris, carte) in format electronic (fisiere pdf, tif, jpg) pentru a avea acces mai usor la informatie, si din mai multe locatii.

Digitizare cartilor la UniversalPrint se realizeaza pe echipamente profesionale. Serviciile de digitizare din cadrul UniversalPrint sunt prestate de catre personal calificat. UniversalPrint realizeaza si servicii de scanare a cartilor pentru Ipad-uri si tablete PC, transformarea cartilor se face in format PDF compatibil cu orice fel de tableta PC.

Scanarea si digitizarea cartilor se utilizeaza din mai multe motive. Fie avem o carte unicat, un document imprumutat, sau ne dorim sa ctitim documentele pe tableta, scanarea de carte este solutia pentru a ne indeplinii aceste dorinte.

Scanarea cartilor este in cea mai mare parte utilizat in momentul in care ne dorim o biblioteca digitala proprie sau publica in care sa gasim cu usurinta informatiile necesare. Scanarea de carte este recomandata de asemenea si pentru prezevarea documentelor de patrimoniu.

In momentul in care avem documente unicat cu valoarea cultura este ideal sa le digitizam pentru pastrarea lor in timp si protectie.

Utilitatea scanarii cartilor: protectia documentelor de patrimoniu,  accesul facil la informatie, multiplicarea documentelor unicat,  editarea documentelor printate,  publicarea de albume, realizarea de materiale didactice.

Servicii oferite:

- scanare carti

- scanare manuscrise

- scanare harti

- scanare ziare

- scanare reviste

- scanare albume foto

- scanare registre

- scanare manuale scolare

- scanare dosare

- scanare documente vechi